Átadás

Hende Csaba Honvédelmi Miniszter, Országgyűlési képviselő, a Zemberek nagy barátja, konzervatív életű családfő ma látogatást tett szülővárosában Szombathelyen, és kitüntette Puskás Tivadart, Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesterét, Országgyűlési Képviselőjét, Mentőfőorvosát, A haza legjobb polgármestere, országgyűlési képviselője és mentőfőorvosa érdeméremmel.

1

 A kitüntetett megköszönte a nem várt elismerést, majd a város nevében átadta a jubileumi századik átadás után járó, a Legnagyobb Átadó díjat.

Ezt követően mindketten elmondták, hogy nagyszerű embert ismertek meg egymásban, és hogy a köztük valamint a kormány és a város között levő mély baráti viszonyt tovább mélyítik, természetesen a konzervatív erkölcsi keretek adta lehetőségeken belül.

Ennek keretében megegyeztek abban, hogy az év végéig további átadásokat hajtanak végre, szám szerint 43 gyufásdoboz méretű, 21 aktatáska méretű, 9 családi ház és 2 repülőgép méretű dolog átadását tervezik. Egyben kérik a tisztelt városi polgárság segítségét, hogy amennyiben bármilyen, az előbbi kategóriába beletartozó még átadatlan dologról tudomásuk lenne, azt jelezzék feléjük. Leromlott állagú, vagy félkész dolgok is szóba jöhetnek.

SONY DSC

Végül szót ejtettek a dologtalan ellenzékről, akik semmit, soha át nem adtak, amit meg mégis, azt se jól, ráadásul sok nehéz átadás terhét hagyták örökül, a programjuk pedig csupa ármány, cselszövevény, porhintés, dologvisszavétel.

De még szerencse, hogy itt vannak ők, így mindenki megnyugodhat: dolog nem marad átadatlanul!

Mi pedig a szombathelyi polgárok és a szabad sajtó nevében köszönjük, köszönjük, köszön…

Teszkó Csamás